FLYGSAMLINGAR ARLANDA

Medlemsresa till Flygvapenmuseum!

Medlemsresa till Flygvapenmuseum!

Söndagen den 9 juni anordnas en medlemsresa för Arlanda Flygsamlingars Vänner till Flygvapenmuseum i Linköping och den i somras invigda utställningen Flygfärdig vilken ersatt den tidigare utställningen i Hall 1 och 2. Även Kalla Krigsutställningen hart fått en uppfräschning. Vi besöker även magasinet vilket normalt inte är öppet för museibesökarna. Där står bland annat deras Nord Martinet.

Vi reser ståndsmässigt i en veteranbuss från Svenska Omnibussföreningen!

Resan utgår från Östra station i Stockholm kl 0900 den 9 juni, med beräknad återkomst omkring kl 1900. Medlemspriset för resan är 350:-, för icke-medlemmar 550:-.  I priset ingår bussresan ToR samt inträde på museet och specialvisning av magasinet. Lunch betalas av den enskilde.

Deltagarantalet är begränsat. Intresseanmälan till redaktören Lennart Berns, lennart@berns.com, senast 22 april varefter besked om plats samt betalningsinformation lämnas .Vi reser med veteranbuss enligt bilden! Foto via Svenska Omnibussföreningen

Tillgänglighet

Tillgänglighet för alla

Arlanda Flygsamlingar välkomnar alla besökare.

 • Huvudentré ligger i markplanet med låg tröskel.

 • Färdtjänst och taxi skall stanna på vändplan 20 m från huvudentrén.

 • Toaletter (1 st) för besökare med nedsatt rörelseförmåga.

 • Lån av rullstol

 • Lån av rullator

 • Inga trösklar i utställningshallen, allting i ett plan.

 

English:

Accessibility for everyone

Arlanda Flygsamlingar welcomes all visitors

 • The main entrance is in the ground plane with a low threshold.
 • Taxi will stop at 20m from the main entrance.
 • Toilets (1) for visitors with reduced mobility.
 • Loans of wheelchairs
 • Loans of walker
 • No thresholds in the exhibition hall.